avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... malpraxis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

malpraxis

facem un an si jumatate de cand ne luptam cu justitia din romania ca sa facem dreptate pentru fetita noastra.umblam la recuperare si acum si nici acum dupa atata timp nu am primit un nici un raspuns de la COLEGIUL MEDICILOR DIN BUCURESTI#-o,rusine sa le fie tuturor partilor care ar putea face ceva pentru a face dreptate#-o:hammer:
Cel mai recent răspuns: codau_f , utilizator 21:37, 3 August 2010
Depuneti plangere la procurorul de caz,prin care aratati ca nu aveti parte de un proces echitabil potrivit art.6 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului,prin tergiversare si solicitati ca procurorul sa ceara colegiului medicilor explicatii.
din pacate e f posibil sa aveti dreptate.insa nu ati mentionat in ce stadiu se afla dosarul. e in faza de urmarire penala?
Cand este vorba de culpa medicala, trebuie sa stiti un singur lucru: "batalia" e al naibii de grea. Daca exista cat negru sub unghie sanse ca medicul sa fie disculpat, acest lucru se va intampla. Caz in care, dupa ce veti avea o expertiza care il va scoate pe medic cel mai competent cadru medical, va trebui sa parcurgeti caile de atac. Vreti sa stiti cat dureaza? Nu vreau sa va descurajez.

Ziceti ca asteptati raspuns de la Colegiul Medicilor. La ce credeti ca va foloseste? Aveti bani sa va judecati in civil cu medicul? Iar in penal IML-ul face legea. Veti fi foarte surprins sa aflati ca IML poate scoate o expertiza favorabila medicului, in conditiile in care Colegiul il sanctioneaza pe medic!!!

Si ce zice IML e sfant. N-o sa va convina ce zice Colegiul, faceti contestatie la Bucuresti. N-o sa va convina ce zice IML, iar contestatie la Mina Minovici.

Vreti sa aflati cat dureaza pana vedeti un rechizitoriu? Si cinci ani. Sau poate niciodata.

Din pacate este un drum lung si greu, care o sa va manance bani, dar mai ales nervii si sanatatea. Succes.
suntem in faza de expertiza medicala la TM ,de oradea am trecut repede pt ca dosarul a fost pe val si a trecut toate etapele rapid ,toti care s-au spalat repede pe maini de dosar nu sunt uitati ,se stie ei care sunt [ daca citesc] ne vedem in instanta Faza penala va trece repede pentru ca ,,corb la corb nu-si scot ochii'' iar colegiul medicilor bucuresti nici atat .Deci ramane calea cea dreapta aia romaneasca in haita ,LEGEA JUNGLEI' . RUSINE MEDICILOR DIN ROMANIA, CELOR CARE LE-AU TRECUT PRIN MAINI DOSARUL SI NU AU FACUT NIMIC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza medicala bagobond bagobond Eu is invinuitul. P. vatamata are 17 zile IML, dar nu cred ca le merita. Daca cer o expertiza medicala, ce sanse am sa mi se aprobe? EU cred ca acele ... (vezi toată discuția)
Posibil malpraxis: mama a decedat înainte de a ieși din sala de operație în urma unei intervenții pentru ruptură de menisc. care ar fi pașii de urmat? Olivia25 Olivia25 Buna seara , Pt. a nu influenta in vreun fel raspunsurile primite, nu o sa dau numele spitalului si nici judetul in care se afla. Descriere problema O ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier maryj maryj Am fost victima unui accident rutier pe trecerea de pietoni. nu am avut oasele fracturate,decat rani,contuzii,hematom,nu am putut sa merg bine decat dupa 3 ... (vezi toată discuția)