Buna ziua,
Am nevoie de un avocat pentru recuperarea permisului in urma supendarii pentru viteza. Mai exact am depasit cu 54kmh limita legala. PV apartine de judecatoria Cornetu.
este foarte adevarat ca in zona respectiva limita de 60 este aberanta, pot pune o limita de 80. cum s-ar spune este o zona speciala ptr amenzi si ridicat permise. nu prea aveti motive ptr contestarea procesului verbal, eventual puteti sa solicitati doar anularea suspendarii permisului considerand ca zona are vreo 5 km de limitare la 60 km/h fiind inafara orasului, ceva de genul asta. iar o limitare la 80 este fezabila ptr drumul respectiv, majoritatea merg cam cu 80-90 pe acolo. altfel, singura solutie este cea cu testul 13/15 si reducerea suspendarii la 30 de zile.
Bună seara as avea și eu o întrebare mi a fost reținut permisul de conducere pentru viteza cu 104 și mi sa suspendat pe o perioada de 3 luni și anul trecut am trecut pe rosul prin iunie as putea sa beneficiez de o reducere de la 3 luni la o luna??
Permis suspendat
SANIMATROM
Buna ziua
in luna martie2013 am avut permisul suspendat pentru nerespectarea regimului legal de viteza pa autostrada A3, respectiv depasirea cu 50km/h ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis
paullalu
Buna ziua ! Am si eu o problema , de curand mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile in conditiile in care circulam pe autostrada transilvania ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat
arabesque
Buna ziua,
Mi s-a intocmit PVC pentru ca am depasit in afara localitatii viteza cu 20 km/ora, m-am judecat si am mers si l-a recurs unde am pierdut .
Am ... (vezi toată discuția)