Buna ziua,
Am avut un cont blocat pentru neplata la buget, am platit,in extras imi apare transfer cont blocat pe suma respectiva, pe ce cont se inregistreaza?
Personal, nu am inteles prea bine, nu am avut situatia aceasta: de unde ati platit (din contul respectiv, din alt cont sau cash), transfer cont blocat intrare (de unde) sau iesire (de unde) ? Putine amanunte ar ajuta pentru clarificare.
Daca am inteles bine, sumele v-au fost retinute din contul blocat. In mod normal ar trebui sa aveti si o somatie si un titlu executoriu in care sunt detaliate sumele care fac obiectul actelor administrative la care se refera. Veti inregistra astfel platile in corespondenta cu sumele datorate.
Daca nu aveti somatia , inregistrati pe 4482 , apoi stingeti soldul ct 4482 dupa ce luati fisa sintetica de la administratia financiara.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Plati card
mutzunake
Buna Ziua,
Am un card de debit pe firma , cu care platesc diverse cumparaturi , gen Billa, Selgros , masa
servita . La fiecare plata cu cardul pe langa ... (vezi toată discuția)
Contributii
Serbanstefan21
Buna ziua.
Am reglat balanta dupa fisa Anaf si am niste sume care pe care le am inreg in 4482=4316 si acum in balanta am sold debitor - 1000 lei
Ce ar ... (vezi toată discuția)