avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Forma de organizare optima pentru servicii de internet ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Forma de organizare optima pentru servicii de internet marketing

Poate ma puteti ajuta si pe mine: Vreau sa imi deschid un IMM sau SRL. Prestez servicii de internet marketing, am cheltuieli aproape 0 si am deja un PFA deci nu pot sa-mi deschid inca unul.

IMM cu 3% imp pe venit ar fi optimal pt mine, insa risc sa depasesc plafonul de 65.000 EUR si atunci devin platitor de TVA + imp pe profit. Primesc banii din SUA si alte tari non-UE deci TVAul nu ma ajuta deloc. #-o

Ce sa fac sa nu trebuiasca sa platesc TVA? Pot sa-mi deschid doua IMMuri cu aceasi activitate si fiecare sub plafonul de 65.000 eur?

Vreau sa investesc cu firma in imobiliare, deci poate ma ajuta TVAul pana la urma?!
Cel mai recent răspuns: raduma , utilizator 14:25, 17 Aprilie 2013
IMM nu este forma de organizare.IMM sunt SA-uri,SRL-uri care indeplinesc anumite conditii.
Dvs puteti deschide cate SRL doriti....la un moment dat tot va trebi sa platiti cate ceva.
Nu stiu daca se pot deschide mai multe SRL cu acelasi asociat unic cu acelasi cod CAEN...dar puteti alterna , la o firma sa fie cod principal, la alta sa fie secundar.....
Multumesc. Mai astept raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pfa. e imm mai profitabil pt mine? raduma raduma 1. Se poate sa depasesc plafonul de 220.000 lei anul viitor 2. Am cheltuieli aproape 0 3. Nu sunt angajat altundeva 4. Momentan sunt PFA Impozitul pe ... (vezi toată discuția)
Pfa - plafon si tva radumures radumures Am mai multe intrebari referitor la PFA: 1. Inteleg ca plafonul de scutire de TVA este acum la 220.000 lei (65.000 EUR). Asta inseamna ca daca sunt pe norma ... (vezi toată discuția)
Plafonul de tva/impozit raduma raduma Am deschis o firma anul acesta. Firma este activa din Iunie 2013. Sunt IMM (impozit pe venit), neplatitor de TVA. Am avut o cifra de afaceri de mai mult de ... (vezi toată discuția)