avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am pierdut citaþia emisã pe numele socrului meu, cum ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am pierdut citaþia emisã pe numele socrului meu, cum aflãm datele menþionate în ea (ora, data procesului)?

buna ziua,
am primit o citatie p numele socrului si postarita a cerut c.i. a mea si a completat q datele mele...ar tebui sa ma prezint eu?citatia am pierdut-o si m-ar interesa sa recuperam datele:ora,data procesului si cum se procedeaza,multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:08, 12 Aprilie 2013
Trebuie sa se prezinte peresoana citata, respectiv socrul dumneavoastra.
Informatii cu privire la dosar, in ceea ce priveste termenul, gasiti si pe portalul instantei.
Succes!!!
Dvs nu aveti nicio obligatie de a va prezenta in dosar, insa persoana mentionata in citatie da. Sa mearga la arhiva instantei care a emis citatia si sa se intereseze de stadiul dosarului si termenul de judecata.

Cu aceasta citatie ar fi trebuit sa primiti si o copie a actiunii pentru a sti despre ce este vorba in dosar.
Titularul citatiei se poate informa concret despre termenul de judecata,accesand site-ul instantei investite cu autoritatea solutionarii cauzei
Obiectul actiunii si documentele de la dosar pot fi studiate de catre titularul citatiei cu 5 zile inainte de termenul de judecata ,in baza documentului de identitate ,la arhiva instantei de judecata
Ultima modificare: Vineri, 12 Aprilie 2013
ynocentta, utilizator
va multumesc d-na avocat,si in cazul in care nu vrea sa se prezinte la proces primeste vreo amenda el k nu s-a prezantat sau eu ca am primit citatia?
Amenda poate primi daca are calitatea de martor si nu se prezinta.

Sa mearga sa verifice dosarul si sa observe despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema divort-casatorie desfacuta cu parata necitata? vip2you17 vip2you17 Buna ziua soacra mea are o mare problema cu socrul eu nu locuiesc langa ei dar ea nu vrea sa divorteaza socrul meu mereu bea si vorbeste foarte urat soacra ... (vezi toată discuția)
Neinformare chemare in judecata alexandru_gabi alexandru_gabi Buna seara, Am fost chemat in judeacta recent de un fost angajator, pentru recuperarea unor presupuse datorii! Despre faptul ca am fost chemat in judecata am ... (vezi toată discuția)
Citatie confirmare renunţare urmărire penală bogdan_024 bogdan_024 Buna seara, tatal meu a primit o citatie penala in calitate de intimat \"confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP)\" cu toate ca nu a ... (vezi toată discuția)