avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie confirmare renunţare urmărire penală
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie confirmare renunţare urmărire penală

Buna seara, tatal meu a primit o citatie penala in calitate de intimat "confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP)" cu toate ca nu a avut niciodata probleme cu legea. Am verificat pe portal.just.ro insa campurile sunt goale.

22.05.2018
Ora estimata: 09:30
Complet: CP6n
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

Imi puteti spune va rog despre ce ar putea fi vorba ?

Multumesc.
Sa mearga la termenul de judecata si judecatorul o sa il informeze.
Informarea se face pe baza pieselor dosarului.
Poate sa mearga si insotit de avocat daca isi permite sa angajeze avocat.
Dreptul persoanei de a avea avocat in tot cursul procesului penal ii confera dreptul ca avocatul sa mearga si sa se informeze in prealabil pentru a-l anunta in concret.

Daca se respinge confirmarea se ajunge la condamnare penala.

Exista insa si posibilitatea sa nu fie ceva grav.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa mearga la arhiva instantei penale si sa solicite dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare pronuntare instanta iuli113 iuli113 Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca persoana G.F. va fi cercetat penal sau se va renunta la cercetarea penala? AM atasat rezolutia completului de ... (vezi toată discuția)
Instanta : confirmare renuntare urmarire penala costyreal costyreal Buna ziua, as dori un sfat , sunt chemat in instanta impreuna cu alti 2 prieteni sub acuzatia de lovire sau alte violente, procurorul a solutionat si noi fiind ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna confirmare renuntare urmarire penala(art 318 alin ... jhns23 jhns23 ce inseamna confirmare renuntare urmarire penala(art 318 alin 12 NCPP ) M-am trezit citata intr-un dosar penal deschis luna trecuta ,pentru o fapta de furt ... (vezi toată discuția)