Buna seara sunt asistent manager la o societate de prestigiu cu angajatori straini. Sunt intr-o situatie disperata dupa 6 ani de munca am fost concediata in conformitate cu prevederile art.65 alin.1din Legea nr.53/2003 privind codul munci.angajatorul si-a deschis mai multe SC si isi transfera activitatea de la o SC la alta. Va rog sa imi spuneti ce se intampla daca nu mai merg la munca in preaviz? Am mers 5 zile dupa care sefa mi-a zis ca sunt f. urata si abia asteapta sa scape de mine. Imi dau sarcini care nu tin de fisa postului , iar mai astazi au incercat sa ma oblige sa semnez un document, am refuzat si m-au amenintat ca sunt pe proprietatea lor. M-am speriat f. tare, am urcat in masina mea sa plec. nu am putut deoarece sau pus in fata masini si deabia dupa ce le-am spus ca sun la Politie m-au lasat sa plec. Nu stiu ce o sa fac luni, mi-e frica sa mai merg la munca. Angajatorii sot sotie au 14 societati si o pensiune, fiecare camera de cazare este si sediu unui societati, eu tot timpul an lucrat acasa pe PC meu sau plecata pe teren, la sediul firmei niciodata nu am lucrat, doar tranzit. Mergeam primeam informati de la usa si plecam. Va rog spunetim ce sa fac, mie frica sa mai merg la munca. Sau daca merg,unde stau in curte? La cam.2 unde e sediu?
Ce fac??? Va rog ajutatima!!!
Pare o poveste ciudata, chear si pentru cei care ma cunosc. Cum dupa 6 ani sa ajuns la asa o problema. Totul este adevarat.
Importam toate rebuturile EU ii respectam ii ajutam sa se ridice apoi primim rasplata.
Va multumesc!
Absenţa nemotivată de la locul de muncă a salariatului aflat în perioada de preaviz atrage posibilitatea sancţionării disciplinare a acestuia, inclusiv prin desfacerea contractului de muncă.