avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorþ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorþ

a plecat de 4 ori de acasa, refuz de munca (a lucrat 1 luna dupa care a motivat ca salariul e prea mic) grija sporadica fata de copil, mizerie in jurul copilului si alimentatie insuficienta..neglijenta fata de sot( spalat, calcat, mancare) intr-una din dati, copil bolnav si ea paraseste domiciliul pe motiv ca as insela-o, si intrun final sarind la bataie si facand scandal pe motiv ca nu a putut pleca cu mama ei nu stiu in ce piata asta dupa ce nu domisera-m toata noaptea copilul avand temperatura, nu mai conta ca copilul nici macar nu mancase. vina lui, relatii extra conjugale, mergand pana la nesimtirea de a face craciunul cu amantul sub acelasi acoperis. Vina lui, datorita intolerabilitati, agresare verbala...lipsa de activitati casnice, absenta din viata de familie...timp foarte mult dedicat activitatilor de munca( nu de la domiciliu) ,intretinator familie, agresare fizica fara martori in urma cu 2 ani( o palma)- inaite de casatorie ea a fost batuta foarte rau de taicasu( in a demonstra ca si parintii ei sunt violenti) iar copilul nu ar duce o viata linistita

snase de a obtine custodia copil dupa divort.....
Cu ocazia divortului copii se incredinteaza sotului care are conditii materiuale si morale mai bune decit celallat tindu-se seama de interesul copilului ( care este audiat de instanta). Daca doveditii toate aspectele negative de care faceti vorbire aveti sanse la custodia copilului.
copilul va fi audiat daca are peste 10 ani.
are doar 4 ani
Luptatai pentru custodia copilului.Daca demonstrati in instanta , prin probe ca mama prezinta un real pericol pentru cresterea si supravegherea minorului , atunci aveti sanse sa otineti custodia .In analiza probelor instanta va avea in vedere interesul superior la minorului .
costin27 a scris:

a plecat de 4 ori de acasa, refuz de munca (a lucrat 1 luna dupa care a motivat ca salariul e prea mic) grija sporadica fata de copil, mizerie in jurul copilului si alimentatie insuficienta..neglijenta fata de sot( spalat, calcat, mancare) intr-una din dati, copil bolnav si ea paraseste domiciliul pe motiv ca as insela-o, si intrun final sarind la bataie si facand scandal pe motiv ca nu a putut pleca cu mama ei nu stiu in ce piata asta dupa ce nu domisera-m toata noaptea copilul avand temperatura, nu mai conta ca copilul nici macar nu mancase. vina lui, relatii extra conjugale, mergand pana la nesimtirea de a face craciunul cu amantul sub acelasi acoperis. Vina lui, datorita intolerabilitati, agresare verbala...lipsa de activitati casnice, absenta din viata de familie...timp foarte mult dedicat activitatilor de munca( nu de la domiciliu) ,intretinator familie, agresare fizica fara martori in urma cu 2 ani( o palma)- inaite de casatorie ea a fost batuta foarte rau de taicasu( in a demonstra ca si parintii ei sunt violenti) iar copilul nu ar duce o viata linistita

snase de a obtine custodia copil dupa divort.....

Nu ne putem pronunta noi ce sanse sunt in incredintarea minorului catre unul dintre parinti...
Instanta este singura suverana in luarea acestei decizii numai pe baza probelor ce vor fi administrate in fata acesteia. Dv. ne-ati expus o situatie, cu privire la neglijenta mamei fata de copil, dar si culpa sotului care o inseala.
In instanta conteaza ceea ce se probeaza. Este importanta culpa partilor in desfacerea casatoriei, de asemenea atasamentul minorului fata de unul dintre parinti, parintele care s-a ocupat de ingrijirea copilului cel mai mult sau exclusiv, posibilitatile acelui parinte de a asigura conditii de crestere, educare, invatamant si un spatiu necesar minorului, de a-i aloca acestuia timpul necesar si in continuare pentru a-l ajuta sa creasca etc. ;)

Alte discuții în legătură

Divort dannyy26 dannyy26 as vrea sa stiu ce sa fac pentru a divorta daca nu am servici si am copil de 8 luni.nu ma inteleg cu sotul. (vezi toată discuția)
Divort cu minori costy223 costy223 as vrea sa stiu si eu ce sanse am sa pastrez copilul minor la divort deoarece sotia nu are nici domiciliu si a plecat in strainatate fara sa mai trimita nimic ... (vezi toată discuția)
Discriminare sot truevio truevio Am asistat o multime de soti in dosare de divort cu minori. De fiecare data cand sotul(barbatul) doreste incredintarea minorului sunt trista. Nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)