avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorþ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorþ

a plecat de 4 ori de acasa, refuz de munca (a lucrat 1 luna dupa care a motivat ca salariul e prea mic) grija sporadica fata de copil, mizerie in jurul copilului si alimentatie insuficienta..neglijenta fata de sot( spalat, calcat, mancare) intr-una din dati, copil bolnav si ea paraseste domiciliul pe motiv ca as insela-o, si intrun final sarind la bataie si facand scandal pe motiv ca nu a putut pleca cu mama ei nu stiu in ce piata asta dupa ce nu domisera-m toata noaptea copilul avand temperatura, nu mai conta ca copilul nici macar nu mancase. vina lui, relatii extra conjugale, mergand pana la nesimtirea de a face craciunul cu amantul sub acelasi acoperis. Vina lui, datorita intolerabilitati, agresare verbala...lipsa de activitati casnice, absenta din viata de familie...timp foarte mult dedicat activitatilor de munca( nu de la domiciliu) ,intretinator familie, agresare fizica fara martori in urma cu 2 ani( o palma)- inaite de casatorie ea a fost batuta foarte rau de taicasu( in a demonstra ca si parintii ei sunt violenti) iar copilul nu ar duce o viata linistita

snase de a obtine custodia copil dupa divort.....
Corect!
Daca sotia a plecat la un moment dat din domiciliul conjugal, ambii aveti obligatia de a achita datoriile casniciei, in care intra si cheltuielile de intretinere pentru perioada in care aceasta a locuit in imobil. Dupa, aceasta nu mai poate fi obligata...
Asa cum a spus o colega anterior, luptati pentru copilul dv. deoarece si eu am avut spete in care tatal a obtinut copilul spre crestere si educare, acesta nefiind incredintat mamei, deoarece am dovedit ca mama era alcoolica, nu se ingrijea de copil si nici de casa, avea o legatura extra-conjugala, astfel incat daca puteti dovedi ca mama nu-i asigura cele necesare copilului, ca nu se ingrijeste de el, ca relatiile afective dintre cei doi nu sunt dintre cele mai bune, sau nu exista, atunci veti avea toate sansele sa obtineti custodia copilului dv. Ganditi pozitiv!
Luati-va un avocat bun si... succes! ;)
...alcoolica nu este....ci doar puturoasa.....si cu concusrsul soacrei o mai calca si pe langa casa......iar ca sa dovedesc acest fapt....ar trebuii dovezi reale si nu fabricate...instanta nu se bazeaza pe ceea ce ma prind eu din experienta vietii ca prea le infloreste si nu se leaga....acolo trebuiesc dovezi CLARE.....si asta inseamna sa angajez detectiv...si alte rahaturi de genul asta.....iar un om cand se deda la astfel de fapte , cum poate spune ca-si iubeste copilul cand stie clar ca nu il onoreaza cu asa ceva si pana la urma familia va fi distrusa......cand imi iubesc copilul....ii pastrez familia unita ...si nu il fac moneda de schimb intre soti....CLAR...dar ce judecator ar tine cont de aceste argumente.....absolut nici unul....
unde se afla copilul in prezent? cine il ingrijeste? sotia doreste sa-i fie incredintat copilul ?
ar fi mai bine sa va concentrati asupra procesului si sa fiti optimist
succes
In prezent copilul se afla la ea, si cred ca este bine ingrijit....de parinti ei, dar in luna noiembrie a parasit domiciliul , copilul ramanad la mine fiind si bolnav.....venind sa-l vada zilnic....si revenind acasa dupa o saptamana incercand sa o conving ca pt. copil este mai bine sa mergem pe drumul drept si nu sa ajungem la divort. Nu cred ca va fi de acord sa-mi incredinteze copilul.......alcoolica nu este, dar pe perioada cat am fost impreuna aceasta avea grija de copil numai de gura mea.....lasand si copilul la mama ei si mergand pe nu stiu unde, cert este ca nu am prins-o vre-odata efectiv cu mata in sac.....dar am descoperit din niste povestiri pe un anume forum unde pomenea explicit despre numele meu si al copilului... ca ea avea relatii extra conjugale de vre-o 2-3 ani...ce am putut sa citesc acolo.....mi-am pus mainile in cap.....dar cum pot dovedii eu toate acestea...cum....cum pot dovedii ca este impotriva familiei efectiv...din punctul ei de vedere are doar drepturi....obligatii nu....eu nu beau, nu ma droghez...certurile erau doar pe fondul treburilor din casa pe care le facea cand isi aducea aminte.....tot timpul era obsedata ca eu o insel....ajungand chiar sa-i propun un test poligraf pt. am dovedii fidelitatea....nefiind deacord cu aceasta pt. ca evident i-as fi cerut si ei acelasi lucru intr-un final...
Ultima modificare: Marți, 3 Martie 2009
costin27, utilizator
Incercati sa va calmati, sa cititi cu atentie raspunsurile primite de consultanti si sa ganditi problema la rece, urmarind in toate variantele pe care vi le imaginati, interesul major al minorului.
Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau dar ceea ce am scris in mesajul anterior erau doar exemple intalnite de mine in practica, nu inseamna ca acestea sunt niste sabloane. Fiecare divort este un caz specific, nu exista un sablon pe care sa-l folosesti ci doar asemenari sau deosebiri cu spete similare.
Va doresc toate cele bune si ganditi pozitiv! Veti vedea ca lucrurile nu vor mai parea atat de sumbre...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort dannyy26 dannyy26 as vrea sa stiu ce sa fac pentru a divorta daca nu am servici si am copil de 8 luni.nu ma inteleg cu sotul. (vezi toată discuția)
Divort cu minori costy223 costy223 as vrea sa stiu si eu ce sanse am sa pastrez copilul minor la divort deoarece sotia nu are nici domiciliu si a plecat in strainatate fara sa mai trimita nimic ... (vezi toată discuția)
Discriminare sot truevio truevio Am asistat o multime de soti in dosare de divort cu minori. De fiecare data cand sotul(barbatul) doreste incredintarea minorului sunt trista. Nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)