a plecat de 4 ori de acasa, refuz de munca (a lucrat 1 luna dupa care a motivat ca salariul e prea mic) grija sporadica fata de copil, mizerie in jurul copilului si alimentatie insuficienta..neglijenta fata de sot( spalat, calcat, mancare) intr-una din dati, copil bolnav si ea paraseste domiciliul pe motiv ca as insela-o, si intrun final sarind la bataie si facand scandal pe motiv ca nu a putut pleca cu mama ei nu stiu in ce piata asta dupa ce nu domisera-m toata noaptea copilul avand temperatura, nu mai conta ca copilul nici macar nu mancase. vina lui, relatii extra conjugale, mergand pana la nesimtirea de a face craciunul cu amantul sub acelasi acoperis. Vina lui, datorita intolerabilitati, agresare verbala...lipsa de activitati casnice, absenta din viata de familie...timp foarte mult dedicat activitatilor de munca( nu de la domiciliu) ,intretinator familie, agresare fizica fara martori in urma cu 2 ani( o palma)- inaite de casatorie ea a fost batuta foarte rau de taicasu( in a demonstra ca si parintii ei sunt violenti) iar copilul nu ar duce o viata linistita
daca ar fi asa de frumos cum se sustine, ar fi snase egale......numai ca Romania ...este tara unde daca esti tata....sa fi sanatos in caz de divort cu copii...
Este dreptul dumneavoastra sa luptati pentru incredintarea copilului spre crestere si educare.
Chiar daca esti tata ai aceleasi drepturi ca si mama. trebuie doar sa dovediti ca ii oferiti copilului conditii mai bune.
Eu cunosc cazuri concrete in care copilul a fost incredintat tatalui, deci se poate . Succes.
....si ca sa fie totul ca la carte....mi-a mai lasat pe cap si o datorie frumusica la intretinere, ajungand chiar in instanta cu asociatia de locatari.....sperand ca astfel nu va fi obligata cu nimic la contributia ei de a platii ceva.....aceste datorii fiind acumulate impreuna.....eu fiind actionat personal in judecata de catre asociatie a motivat ca ea nu apare nciunde ca ar trebuii sa achite ceva chiar si in caz de divort.....din cate cunosc la un partaj se impart bunurile si creantele acumulate in cursul casatoriei...
Divort cu minori
costy223
as vrea sa stiu si eu ce sanse am sa pastrez copilul minor la divort deoarece sotia nu are nici domiciliu si a plecat in strainatate fara sa mai trimita nimic ... (vezi toată discuția)
Discriminare sot
truevio
Am asistat o multime de soti in dosare de divort cu minori. De fiecare data cand sotul(barbatul) doreste incredintarea minorului sunt trista. Nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)