avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... STRAMUTAREA UNEI CAUZE PENALE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

STRAMUTAREA UNEI CAUZE PENALE

Referitor la plangerile impotriva rezolutiilor si ordonantelor procurorului, dupa ce se pronunta si organul ierarhic superior, partea nemultumita se poate adresa instantei de judecata competenta.
Intrebarea este urmatoarea:
Daca cel nemultumit va depune plangere la Judecătoria competenta poate cere stramutarea cauzei ?
In ce moment poate face cererea de stramutare: înainte de primul termen de judecata sau la primul termen ?
Multumiri
Cel mai recent răspuns: ContSters75393 , utilizator 14:34, 26 Februarie 2009
Cererea de stramutare se poate face oricind un tmpoul procesului deci si mai inaite de primul rtrmen cu conditia sa stiti numarul cauzei.
Cererea de stramutare se depune la Judecatorie sau se trimite direct Inaltei Curti ?
EU AM DEPUS-O DIRECT LA INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE .O REDACTEZI IN DOUA EXEMPLARE ,ITI TREBUIESC 2 TIMBRE JUDICIARE CARE LE POTI CUMPARA CHIAR DIN SEDIUL ICCJ PENTRU CA EXISTA POSTA INAUNTRU.DUPA CE O DEPUI LA CAMERA 11 O SA TREBUIASCA SA MAI FACI O CERE PENTRU ELIBERAREA UNUI CERTIFICAT DE GREFA.MIE MI-SA DAT TERMEN DE LA DATA LA CARE AM DEUPUS-O 30 ZILE PENTRU JUDECAREA
CERERII.MAI MULTE DETALII DACA VREI VB PE NET CU CEA MAI MARE PLACERE.CIAO.
Va rog nu mai scrieti cu majuscule, constituie o incalcare a regulamentului de postare. Multumesc!
Mii de scuze nu am stiut imi pare rau.

Alte discuții în legătură

cerere de stramutare Aura2012 Aura2012 AM DEPUS CERERE DE STRAMUTARE A UNUI DOSAR LA INALTA CURTE SUPREMA DE JUSTITIE , AM TRIMIS CERERE PE FAX, PESTE CITEVA ZILE MA TEREMEN LA ... (vezi toată discuția)
Cererea de stramutare in ce conditii se depune? clau1858 clau1858 Am un dosar de pretentii in care vreau sa depun o cerere de stramutare pentru judecarea apelului, din motive intemeiate, insa hotararea pe fond la Judecatorie ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces marinasimionescu marinasimionescu Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti daca una dintre partile implicate intr-un proces poate solicita stramutarea acestuia intr-o alta localitate, INAINTE DE ... (vezi toată discuția)