avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Corespondentele art. 1020-1021 din vechiul Cod civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Corespondentele art. 1020-1021 din vechiul Cod civil

As dori sa stiu care este echivalentul art. 1020 - 1021 din vechiul cod civil, in noul cod civil ?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 19:38, 13 Mai 2013
Ce prevăd cele două articole?
Fostele art. 1020 si 1021 din Vechiul Cod civil au corespondent art. 1549 si 1550 in Noul Cod Civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 646 din vechiul cod civil ce corespondent are in noul cod civil MANOIL MANOIL As dori sa stiu daca art 646 din vechiul cod civil se regaseste in noul cod civil, care articol ii este echivalent in noul cod civil (vezi toată discuția)
Actiunea in revendicare Georgiana R Georgiana R Buna ziua, As dori sa stiu daca stiti cumva de vreo carte care sa fi aparut pe noul cod civil despre actiunea in revendicare sau daca exista in vreo revista ... (vezi toată discuția)
Autoritatea de lucru judecat in noul cod civil Florentina_A Florentina_A Ca simplu utilizator sunt nevoita sa cer lamuriri asupra articolului corespondent din noul cod civil. In cel vechi autoritatea de lucru judecat era ... (vezi toată discuția)