avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Masina inmatriculata pe firma in Bulgaria - prelungesc ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Masina inmatriculata pe firma in Bulgaria - prelungesc actele acolo sau o inmatriculez in Romania

Am o masina inmatriculata pe firma in Bulgaria, fara contract vanzare cumparare doar procura notariala si luna aceasta imi expira asigurarea si itp. Cce ma sfatuiti sa prelungesc actele tot pe Bulgaria sau o sa introduca legea in care nu mai pot circula mai mult de 30 zile, si in acest caz va trebui sa o inmatriculez in Ro?
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2013
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: manole doru , utilizator 20:30, 15 Aprilie 2013
Avand in vedere ca si vecinii unde este inmatriculat autoturismul,au emis prevederi legale noi referitor la auto inmatriculate dar pentru care au fost emise procuri pentru a putea fi utilizate de catre terti pe teritoriul altor state,coroborat cu modificarile propuse la legislatia rutiera nationala,ar trebui sa analizati responsabil oportunitatea inmatricularii auto in tara unde domiciliati
Nu cred că veţi primi un sfat de la un jurist responsabil sa continuat-o aceste artificii de tip mioritic, prin care de fapt dam satisfacţii altora reliefând cât de mici suntem în gândire! Va sfătuiesc inmatriculati în România şi dacă va considerati vătămat într un drept recunoscut de lege prin orice act normativ, luptati în justiţie fără teama ca un om ce nu face compromisuri şi poate nu veţi regreta, cel putin eu asa sper şi asa as face.
Buna seara!
Din cate am inteles, vecinii nostrii au devenit si mai drastici decat noi....am inteles ca au inceput sa le confiste la vama deja celor care ies din tara....
Le confisca pe motiv de evaziune fiscala, pt ca sunt cetateni bulgari ce au cate 1000 masini pe numele propriu, fara sa fi platit impozit pt ele vreodata....
Aveţi perfecta dreptate şi este ceva firesc, informaţia a fost bine mediatizata, aşteptam şi efectele.
Am sa merg sa vad cat costa taxa ca pe net imi arat 752 e si nu vreau sa platesc atat, e mult la o masina E2. Am sanse sa dau statul in judecata si sa o inmatriculez fara taxa? multumesc

Alte discuții în legătură

Masina mostenita, inmatriculata pe bulgaria AuraMIA AuraMIA Buna ziua, am dezbatut succesiunea dupa tata si, pe langa bunurile care sunt indicate in CM, ar mai fi un autoturism inmatriculat in Bulgaria. Ce ... (vezi toată discuția)
Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)
Legea privind circulatia in romania a autovehiculelor inmatriculate in alte state ioan neicu ioan neicu Buna ziua! Un cetatean roman curezidenta in spania cu contract de munca pe termen nelimitat PROPRIETAR al unui autoturism inmatriculat in Spania,are dreptul sa ... (vezi toată discuția)