avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autoturism cu vicii ascunse
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autoturism cu vicii ascunse

as dori sa stiu si eu daca se mai poate face ceva in cazul in care am cumparat o masina acum 2 luni si la o experiza dupa o luna sa dovedit a fi masluita...plina de vicii ascunse..fostul proprietar a recunoscut telefonic si mia zis ca nam decat sal actionez in instanta
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:12, 14 Aprilie 2013
are dreptate!

:(

singura solutie legala aceasta este: sa il dati in judecata si sa-i solicitati daune
expertiza trebuia facuta inainte de a cumpara masina. acum este dificil de aflat daca defectele provin dinaintea achizitionarii sau dupa achizitionare.
Nu ati precizat anul de fabricatie al autoturismului, dar presupun ca perioada de garantie a expirat. Intr-o asemenea situatie nu poate fi vorba de vicii ascunse. Intr-o asemenea situatie nu prea aveti sanse de castig in cazul in care actionati vechiul proprietar in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare vicii ascunse gokuhdbz1 gokuhdbz1 Buna ziua, In cazul achizitionarii unui apartament intr un bloc nou, pt vicii ascunse vanzatorul trebuie notificat in scris despre problema aparuta ce se ... (vezi toată discuția)
Sunt fericitul câștigător al unei țepe de 17.000 de euro după achiziționarea unui autoturism în vara trecută. mă puteți ajuta cu niște sfaturi? alecsitu alecsitu Buna ziua, Dupa cum spune si titlu sunt fericitul castigator a unei tepe de 17.000 de euro dupa achizitionarea unui autoturism in vara trecuta a anului ... (vezi toată discuția)
Infiltratii in peretii unui apartament nou da_na da_na Buna seara si Craciun fericit! Vin catre dvs cu o problema aparuta imediat dupa cumpararea unui apartament situat la parter, direct de la dezvoltator, in anul ... (vezi toată discuția)