1-Regulamentul prezentului forum nu permite reclama,astfel incat pentru materializarea interesului dvs aveti varianta fie sa analizati tabloul consultantilor de pe forum,fie sa adresati cererere oficiala direct baroului local de avocati
2-Pentru raspuns la obiect,detaliati speta cu care va confruntati
Locuiesc intr-un bloc nou,iar intretinerea pentru spatiile comune se calculeaza in functie de cota indiviza.Probleme este ca eu in contract am o cota de 1.386% si cei de la Asociatie imi calculeaza la 1.663%.Am intrebat Presedintele,Vicepresedintele,Administratorul platit si n-au putut sa-mi dea un raspuns.Intre timp am intrat in posesia Foii de Avere in care sunt trecute toate cotele indivize si insumeaza 100%.Aici sunt trecute si boxele si locurile de parcare care insumeaza aproximativ 17% din total,dar in lista de intretinere ele nu se revad.Din cercetarile mele reiese ca cele 17 procente ne-au fost repartizate noua celor 83 apartamente,care insumeaza 83% din total.Am citit legea si spune clar ca acest lucru e ilegal.Vreau sa actionez in judecata Asociatia de Propietari si in asentimentul meu mai sunt vreo 8 vecini.Pe restul,nu-i intereseaza...Locurile de parcare si boxele apartin Dezvoltatorului,iar sotia vicepresedintelui lucreaza la ei.Am cerut lamuriri si....nimic.Au zis verbal ca asa au considerat ei de cuviinta.Ce pot sa fac?
1-Pentru a detine probe temeinice in eventual litigiu,desfasurati demersuri prin care sa faceti dovada ca diferente de cota indiviza reprezinta boxe+spatii parcare
Solicitati presedintelui de asociatie,in temeiul disp HG nr 1588/2007 art 12 A c si d,
clarificarea diferentei de cota indiviza
Solicitati la OCPI extras de carte funciara din care sa rezulte concret limitele proprietatii dv
2-Proprietarii interesati sa formuleze actiune impotriva asociatiei de proprietari prin reprezentant legal