avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Curiozitate - poate fi executat un teren concesionat?
Discuție deschisă în Executare silită

Curiozitate - poate fi executat un teren concesionat?

va rog, daca se poate un raspuns;
-poate sa mi ia banca,recuperatorii,un teren concesionat de la primarie,pe persoana fizica "care este",pentru un credit fara garantii? terenul este gol.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:50, 15 Aprilie 2013
nu.....niciodata ....
Nu pot fi executate silit decat bunurile care se afla in patrimoniul dvs la momentul executarii, sau cele viitoare. Un teren in concesiune. nu este in patrimoniul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin avalizat osaka osaka Buna ziua, In urma cu doi ani de zile am cumparat un teren la semnarea contractului de credit cu banca mi s-a solicitat si un bilet la ordin avalizat, pe care ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut garantat cu ipoteca pe un teren ContSters102262 ContSters102262 Buna ziua. In anul 2007 am incheiat cu o banca un contract de imprumut garantat cu ipoteca pe terenul pe care urma sa-l achizitionez cu banii ... (vezi toată discuția)
Executarea unei sentinte judecatoresti straine in romania NATHAN HATIEGAN NATHAN HATIEGAN Buna ziua. Va solicit o clarificare in legatura cu un subiect care intereseaza in acest moment cel putin 100 000 de Romani aflati in Spania. Toti acestia au ... (vezi toată discuția)