avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa timbru auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa timbru auto

am cumparat in decembrie 2012 un autoturism diesel fabricat in 2003, inmatriculat in romania. acest autoturism a fost inmatriculat in romania in 2006 si s-a platit taxa vamala pt inmatricularea lui.
pentru a putea inmatricula autoturismul trebuie sa platesc taxa de timbru?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 11:55, 15 Aprilie 2013
Conform dispoziţiilor actuale trebuie sa plătiţi timbrul de mediu. Accesaţi ghid auto în prezenta secţiune avocatnet şi veţi găsi şi procedura de urmat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare timbru de mediu cu taxa vamala ovidiu_david ovidiu_david Buna ziua! Detin un autoturism (an:2003, 2148cmc,diesel,CO2:172-188g, Euro3) pentru care s-a platit taxa vamala in 2006 in valoare de 4000E(la cursul de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto lucian35 lucian35 Buna ziua, mi-am inmatriculat masina in Decembrie anului 2006, adusa din Germania. La vremea respectiva se numea \\" taxe vamale \\" , pe care le-am platit. ... (vezi toată discuția)
Taxa auto maxsilviu maxsilviu doresc sa cumpar o masina fabricata in 2002 introdusa in tara in 2006 (pe atunci se platea doar taxa vamala) si inmatriculata,deci pe atunci nu sa platea taxa ... (vezi toată discuția)