buna ziua. as dori daca ma puteti ajuta cu o informatie.
sunt cadru didactic, iar unul dintre membrii comisiei de administratie al unitatii de invatamant, este si organizator al unui simpozion contra cost.
la acest simpozion nu as dori sa particip, dar acest membru a inceput sa ma ameninte ca daca nu particip la simpozionul organizat de el, imi va face probleme la evalurea in consiliul de administratie. nu am decat 1 an jumate vechime in invatamanat si nu stiu prea bine ce as putea face.
va multumesc
Din ce ati relatat nu sunt intrunite elementele constitutive pe care le presupune infractiunea de Amenintare prevazuta de art.193 Codul penal.
Eu va sfatuiesc sa incercati sa va explicati refuzul de a participa la acel simpozion si poate respectiva persoana va intelege ca nu e rea vointa, ci e motivat de anumite considerente obiective.
Numai bine!
Amenintarea este, totusi, o infractiune prevazuta de Codul penal ... nu cred ca ne putem pronunta asupra faptului daca exista sau nu intrunite elementele constitutive ale acestei infractiuni ... problema evaluarii in sectorul bugetar este una dintre cele mai controversate probleme ale acestui sector.
am si facut acest lucru, dar nu am fost suficient de credibil in fata acelui cadru didactic, chiar si asa.
e vorba de o suma mai mare de bani , avand in vedere salariul unui debutant, iar eu acum am si niste probleme de sanatate cronice, si din aceasta cauza sunt mai stramtorat din punct de vdere financiar.
Email problema?
Eladaela
Situatie:
-cineva trimite in mail cuiva,mail ce contine un link de pe un site PUBLIC(niste date despre acea persoana)
-persoana respectiva considera ca i-a ... (vezi toată discuția)