Am contractat un credit de la Banca, am folosit suma de bani, acum cei de la banca spun ca ar trebui sa le resemnez dosarul de creditare motivand ca cel original a fost ratacit de catre sistemul lor de posta interioara.
Acum este scadenta primei rate a creditului....o platesc? Nu? In baza a ce, din moment ce la banca nu apare niciun document cu semnatura mea?
Datoria e datorie. Daca nu au contractul, au dovada ca v-au virat banii in cont. Faptul ca ati folosit banii si nu aveti un contract de credit, poate constitui infractiunea de insusire a bunului gasit. Acum depinde ce va doriti.
O sa va citez : "am folosit suma de bani" .
Daca ati folosit suma, cum sa nu apara pe extrasul de cont? In ce serviciu spuneti dvs ca apare suma neutilizata?
Cereti un extras de cont si uitati-va cu atentie, o sa vedeti operatiunea de debitare a contului, cu siguranta.
Si, mai ales, cand semnati obligatii sa specifice clar pe acte ca este vorba de o copie suplimentara, altfel va puteti trezi ca gasesc si celalalt contract si luati un credit si platiti doua.
Cel mai corect este sa nu semnati nimic dar sa le platii banii.
Eventual, faceti-le o notificare in acest sens.
Card de credit dubios
visirin
In urma cu doi ani am contactat o societate pentru a-mi executa o lucrare de modernizare a apartamentului . Inainte de aincepe lucrarile am convenit ca plata , ... (vezi toată discuția)