avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vreau sa inchid o firma, ce acte imi trebuiesc?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vreau sa inchid o firma, ce acte imi trebuiesc?

vreau sa inchido firma, ce acte imi trebuiesc?
Cel mai recent răspuns: Tirlea Andrei , Consilier juridic 17:30, 15 Aprilie 2013
pentru dizolvarea voluntara a unei societati comerciale aveti nevoie de multa rabdare si de cateva drumuri la registrul comertului. Toata procedura se realizeaza in 3 etape , adica 3 dosare diferite
multumesc frumos pentru raspuns
Si eu stau cu o firma de 5 ani fara a apela la aceasta procedura, procedura prea anevoioasa pe cont propriu si prea scumpa daca este realizata de o persoana specializata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintarea societatii comerciale Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, Am o societate comerciala , care este \\"inghetata\\" (suspendata) din luna martie, anul 2012 , pentru trei ani . Deci , in 2015 ... (vezi toată discuția)
Falimentul s.c. cu reducere limitata ROX_CRISTIAN ROX_CRISTIAN societate cu reducere limitata, cu datorii la DGMFP, doresc sa o radiez. o pot cere in dizolvare voluntara in acest caz? si care ar fi pasul urmator? precizez ... (vezi toată discuția)
Am o sc care nu mai are activitate Emmanuel_ro Emmanuel_ro buna ziua , am o SC din anul 2008 am functionat aproximativ 2 ani apoi din 2010 nu sa mai lucrat ...acum vreau sa stiu ce e de facut sa o inchid sau sa o ... (vezi toată discuția)