avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... normativ personal centre de hemodializa stat si privat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

normativ personal centre de hemodializa stat si privat

Buna ziua,
lucrez intr-un centru privat de hemodializa ca asistent medical si as dori sa aflu conform ultimelor reglementari legale in vigoare care este normativul de personal in centrele de hemodializa de stat si private
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:28, 16 Aprilie 2013
Pentru sectorul bugetar cred ca este vorba despre Ordinul nr. 1224 din 16 septembrie 2010
privind aprobarea normativelor de personal pentru asistenta medicala spitaliceasca, precum si pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului sanatatii publice nr. 1.778/2006 privind aprobarea normativelor de personal
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari si completari ale ordinului 1224/2010 danarobitu danarobitu Buna ziua. as vrea sa stiu daca au aparut modificari, completari ale ordinului nr. 1224/2010 privind aprobarea normativelor de personal pentru ... (vezi toată discuția)
Sunt asistent medical pe secția pneumologie cu 25 paturi. personalul ... Adryaaan Adryaaan Sunt asistent medical pe secția Pneumologie cu 25 paturi. Personalul este format dintr-un medic, 7 asistenți cu tot cu asistenta șefă și 6 operatori. Ce ... (vezi toată discuția)
Transfer intraspitalicesc/ normativul de paturi/medic surgeon surgeon Buna seara! intrebrile mele sunt: - se poate transfera un medic dintr-o sectie in alta pe un post liber in cadrul aceluiasi spital, pe aceeasi ... (vezi toată discuția)