avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer intraspitalicesc/ normativul de paturi/medic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer intraspitalicesc/ normativul de paturi/medic

Buna seara! intrebrile mele sunt:
- se poate transfera un medic dintr-o sectie in alta pe un post liber in cadrul aceluiasi spital, pe aceeasi specialitate?
- care este norma legala de paturi pe medic chirurg in cadrul unui spital clinic judetean de urgenta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 30 Octombrie 2015
Transferul nu mai este reglementat de Codul Muncii . In situatia dvs, poate fi vorba de schimbarea locului muncii.

Vedeti :
Ordinului ministrului sănătăţii publice nr. 1.778/2006 privind aprobarea normativelor de personal

Ordinul nr. 1224/2010 privind aprobarea normativelor de personal pentru asistenţa medicală spitalicească

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari si completari ale ordinului 1224/2010 danarobitu danarobitu Buna ziua. as vrea sa stiu daca au aparut modificari, completari ale ordinului nr. 1224/2010 privind aprobarea normativelor de personal pentru ... (vezi toată discuția)
Normativ personal centre de hemodializa stat si privat luxi luxi Buna ziua, lucrez intr-un centru privat de hemodializa ca asistent medical si as dori sa aflu conform ultimelor reglementari legale in vigoare care este ... (vezi toată discuția)
Normare personal sanitar valired valired Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care este legea dupa care se normeaza personalul medical, intr-un spital cu peste100 de paturi si daca aceasta este ... (vezi toată discuția)