avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... normare personal sanitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

normare personal sanitar

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti care este legea dupa care se normeaza personalul medical, intr-un spital cu peste100 de paturi si daca aceasta este influentata de alte criterii (indicele de utilizare al paturilor, DRG,...)Pentru o sectie de chirurgie-ortopedie pediatrica cu 35 de paturi in care se lucreaza in 3 ture, care ar fi necesarul de personal (medici, asistente, infirmiere si ingrijitoare.)
Cel mai recent răspuns: stelarman , utilizator 19:31, 3 Februarie 2013
Ultimul act normativ de care am cunostinta in acest sens este ordinul MS 1224 din 16 septembrie 2010. Nu prea stiu la ce va poate folosi, ca oricum nu se respecta...
Il gasiti aici [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta medicala baloo72 baloo72 cite paturi are in grija un sistent medical de terapie intensiva si unde este stipulat acest lucru? (vezi toată discuția)
Transfer intraspitalicesc/ normativul de paturi/medic surgeon surgeon Buna seara! intrebrile mele sunt: - se poate transfera un medic dintr-o sectie in alta pe un post liber in cadrul aceluiasi spital, pe aceeasi ... (vezi toată discuția)
Restructurarea postului cireaseliliana cireaseliliana buna ziua,sunt asistenta medicala la un spital orasenesc,angajata in cadrul compartimentului neonatologie al maternitatii din spitalul respectiv. ieri am ... (vezi toată discuția)