avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... subventie incalzire la bloc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

subventie incalzire la bloc

Buna ziua
Detin o semiremorca usoara Padis 500 tractata de un autoturism cu capacitate cilindrica de 1400 cm cubi. Pot beneficia de subventia la caldura?. In normativ se refera numai la remorci.
In aceasta situatie vreau sa stiu daca am dreptul sau nu la subventia de incalzire.

Alte discuții în legătură

Este necesara cumpararea rovignetei pentru remorca cu masa maxima 750 kg? Daniela2010 Daniela2010 Bunaziua, am o intrebare: este necesara cumpararea rovignetei pentru remorca cu masa maxima 750 kg, daca aceasta este tractata de un autoturism mic (1400 kg) ... (vezi toată discuția)
Rovinieta remorca zimaiuliu zimaiuliu buna ziua pentru o remorca cu masa maxima autorizata 3.5t pentru transport autoturisme tractata de o autoutilitara cu masa pana la 3.5t si capacitatea ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de subventie la caldura? alexandra22 alexandra22 Asi vrea sa stiu daca pot beneficia de subventie pentru caldura daca locuiesc impreuna cu sora mea in apartamentul parintilor nostri..mama mea are alt ... (vezi toată discuția)