avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Rovinieta remorca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Rovinieta remorca

buna ziua
pentru o remorca cu masa maxima autorizata 3.5t pentru transport autoturisme tractata de o autoutilitara cu masa pana la 3.5t si capacitatea cilindrica 2461cmc trebuie rovinieta sau este suficienta rovinieta pentru masina care tracteaza.

Alte discuții în legătură

Impozit auto anual perlutina perlutina Am o autoutilitara de 2500 cm si un jeep de 2500. Care este impozitul anual ? Este diferenta intre aceste doua masini sau este acelasi ? (vezi toată discuția)
Transport de marfuri maxim autorizat grozav grozav buna ziua va rog sa ma lamuriti si pe mine cu niste probleme legate de transporturi de marfuri am o masina transport marfa total max autorizat 3.5t masina ... (vezi toată discuția)
Este necesara cumpararea rovignetei pentru remorca cu masa maxima 750 kg? Daniela2010 Daniela2010 Bunaziua, am o intrebare: este necesara cumpararea rovignetei pentru remorca cu masa maxima 750 kg, daca aceasta este tractata de un autoturism mic (1400 kg) ... (vezi toată discuția)