avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescrierea datoriei este intrerupta de notificarea de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Prescrierea datoriei este intrerupta de notificarea de la executor?

notificarea de la executor,poate intrerupe perioada prescriere datorie?
Cel mai recent răspuns: jaffa , utilizator 15:30, 11 Octombrie 2013
Ori ce act de procedura emis de executorul judecatoresc, ce vizeaza executarea silita intrerupe termenul de prescriptie.
~ Conținut șters la cerere ~
Notificarea nu intrerupe termenul de prescriptie a executarii silite.
In ce consta notificarea primita de catre Dvs.? Este emisa cumva in temeiul art. 666 Noul Cod de Pr. Civila?
nu stiu exact..ma uit si spun..dar este trimisa acum 1 an..si de un executor care nu are treaba cu regiunea mea,daramite cu localitatea..ultima plata am facut-o pe 20 .04.2010..:D

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie pentru credit bancar ifti1967 ifti1967 Buna ziua, Am primit, in februarie 2010, o notificare de executare silita de la o firma de recuperari ptr un credit neachitat integral de titular, eu avand ... (vezi toată discuția)
Executare silita si implinirea termenului de prescriptie ioncamelia ioncamelia Buna ziua, As dori va rog un raspuns cat mai clar vav de termenul de executare silita dar si prescriptie in privinta unui credit bancar. acesta a fost ... (vezi toată discuția)
Prescriptie credit FLORY1962 FLORY1962 In anul 2006 am luat un credit sub forma de card cu descoperire ce sold pentru nevoi personale. Ratele au fost platite in fiecare luna pina in noiembrie 2008 ... (vezi toată discuția)