avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescrierea datoriei este intrerupta de notificarea de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Prescrierea datoriei este intrerupta de notificarea de la executor?

notificarea de la executor,poate intrerupe perioada prescriere datorie?
Cel mai recent răspuns: jaffa , utilizator 15:30, 11 Octombrie 2013
multumesc de raspunsuri.Orice parere conteaza si ma ajuta sa inteleg mai bine situatia in care ma aflu.Daca banca mi-ar fi spus ca trebuie sa platesc acum 4 ani as fi platit dar ei au cerut doar niste acte fara macar sa aduca in discutie situatia mostenirii.cred ca au profitat de faptul ca nu am stiut asta.au facut-o intentionat ca sa adune dobanzi si penalizari si acum au vandut creanta mai departe la recuperatori.Nu m-i se pare normal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita si implinirea termenului de prescriptie ioncamelia ioncamelia Buna ziua, As dori va rog un raspuns cat mai clar vav de termenul de executare silita dar si prescriptie in privinta unui credit bancar. acesta a fost ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie pentru credit bancar ifti1967 ifti1967 Buna ziua, Am primit, in februarie 2010, o notificare de executare silita de la o firma de recuperari ptr un credit neachitat integral de titular, eu avand ... (vezi toată discuția)
Prescriptie credit FLORY1962 FLORY1962 In anul 2006 am luat un credit sub forma de card cu descoperire ce sold pentru nevoi personale. Ratele au fost platite in fiecare luna pina in noiembrie 2008 ... (vezi toată discuția)