avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cum sa depun duplicatul plangerii contraventionale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cum sa depun duplicatul plangerii contraventionale

sunt din vaslui si am facut o contestatie la o amenda care a fost intocmita pe raza mun iasi De la judecatoria Iasi am primit o citatie in care mai scrie ;Sa depuna duplicatul plangerii contraventionale pt a fi comunicat intimatului ,sub sanctiunea suspendarii cf. art ind 1c.p.c Cum sa procedez sa mai depun inca o plangere ca cea formulata judecatoriei sau altfel....... nu stiu VA MULTUMESC PENTRU AJUTORUL PE CARE MI-L DATI
Cel mai recent răspuns: Dragos_Stefan , utilizator 20:02, 15 Aprilie 2013
duplicat inseamna copia xerox a plangerii initiale
Expediati prin posta cu confirmare de primire inca o copie a plangerii pe adresa instantei. Alaturi de aceasta atasati o cerere din care sa rezulte clar numarul de dosar (termen daca il aveti) si scopul pentru care ati trimis prin posta actiunea respectiva. (Ex: subsemnatul...depun prezenta copie a plangerii contraventionale pentru a fi comunicata intimatului, astfel cum mi-a indicat instanta prin citatia....)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala ANDREI ANCA ANDREI ANCA buna ziua,am facut o contestatie la un pv ,am primit citatie iar pe aceasta citatie scrie,,a depune un exemplar plingere,si inscrisuri pentru comunicare sub ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa ma prezint la proces? bughybgd bughybgd Este obligatorie prezentarea la o citatie in care sunt chemat ca petent, in proces cu C.A.D.N.R- CESTRIN in calitate de intimat pentru fond - plangere ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie amenda circulatie rutiera denis30 denis30 Am o mare rugaminte pt cine ma poate ajuta intr-o problema in care sincer nu mai stiu cum sa mai fac sau sa procedez, pe scurt ;Sunt din Iasi si-n data de ... (vezi toată discuția)