avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... proces verbal scris foarte urat incat nu poate fi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

proces verbal scris foarte urat incat nu poate fi citit-motiv de anulare?

buna ziua, am fost sanctionat in trafic si procesul verbal a fost scris atat de urat incat nu se poate citi continutul lui.
pot depune contestatie si sa cer anularea lui intrucat nu pot sa imi exercit dreptul la aparare din cauza ca nu poate fi citit continutul lui?
Cel mai recent răspuns: Tut_trademark , utilizator 00:16, 16 Aprilie 2013
Puteti incerca, de ce nu.
Conditiile si situatiile care eventual pot conduce la anularea PV sunt prevazute de art 16,17 din OG nr 2/2001
Cu tot repsectul, in momentul in care depun contestatia sunt obligat sa depun si o copie dupa procesul verbal si judecatorul cand pune mana pe copia dupa pv si vede ca efectiv nu se poate citi ce face?cum judeca el?
Ati formulat obiectiuni sau ati semnat procesul verbal fara obiectiuni.
nu am formulat nicio obiectiune si am semnat procesul verbal, poate lucrul asta sa-mi ingradeasca dreptul de a depune contestatie?

Alte discuții în legătură

Anulare pv Bobo66 Bobo66 Mi s-a retinut permisul de conducere pt depasire pe linie continua. Agentul a venit cu pv completat si la rubrica obiectiuni unde trebuia sa scriu eu. Este ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - instanta competenta, acte necesare? Ciprianwfu Ciprianwfu Buna ziua! Am fost astazi la tribunal pentru a depunde o contestatie impotriva procesului verbal intocmit de politia rutiera.Doamna de acolo era foarte ... (vezi toată discuția)
Amenda radar Harabagiuciprian Harabagiuciprian Buna ziua. As dori sa stiu pasii pentru a contesta o amenda radar si cum pot obtine permisul inapoi in cel mai scurt timp.Mentionez faptul ca am fost surprins ... (vezi toată discuția)