avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reparatii masina din cauza starii necorespunzatoare a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reparatii masina din cauza starii necorespunzatoare a drumurilor.

Buna ziua. Cred ca sunt multi care se confrunta cu drumurile pline de gropi. Intrebarea mea este daca se poate recupera costul reparatiei masinii avariate in urma drumului aflat in stare necorespunzatoare si cine ar trebui sa plateasca? Nu-mi dau seama unde ar trebui postata intrebarea.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 10:44, 17 Aprilie 2013
Daca aveti incheiata o asigurare casco societatea de asigurare va va despagubi, iar aceasta se va indrepta prin regres impotriva administratorului drumului. Daca nu aveti asigurare casco va trebui sa actionati in judecata administratorul drumului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabili pagube datorate gropilor din asfalt Ivico Ivico Buna ziua, puteti sa-mi spuneti cine poate fi tras la raspundere pentru daunele sau accidentele datorate gropilor din strazile din Bucuresti? Primaria ... (vezi toată discuția)
Recuperare paguba totala auto din cauza unei denivelari in drum. xms xms Buna ziua, Ieri am fost nevoit sa fac un drum pana la curte cu prietena si inca 2 prieteni. Am plecat cu masina mea pe un drum pe care l-am facut de mai multe ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune materiale de la compania nationala de autostrazi si drumuri nationale din românia (cnadnr) Sophya Sophya Buna. Mai ieri am condus pe un drum plin de gropi si intamplarea a facut ca intr-o curba pe langa mine a trecut un TIR iar eu am intrat intr-o groaapa ce ... (vezi toată discuția)