avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Varsta pentru clasa pregatitoare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Varsta pentru clasa pregatitoare

Buna dimineata
am o rugaminte ,sa-mi spuneti si mie daca pot inscrie copilul in clasa pregatitoare daca el implineste 6 ani in decembrie ?
nu o pot lasa la gradinita iar anul viitor sa o inscriu in clasa I?
trebuie neaparat sa treaca prin clasa pregatitoare?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:34, 16 Aprilie 2013
Daca implineste 6 ani in decembrie 2013, puteti sa inscriti copilul, pentru anul scolar 2013-2014, in clasa pregatitoare la scoala sau la gradinita.
Daca in septembrie 2013 copilul va merge la scoala in clasa pregatitoare, in septembrie 2014 va intra in clasa I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

inscrierea copilului in clasa 0 mir21 mir21 Va intreb,in legatura cu acea aberatie a ministerului educatiei de a inscrie copilul in clasda 0 incepand cu anul scolar 2011-2012, desigur nu stie nimeni ... (vezi toată discuția)
Clasa zero vhojda vhojda In anul scolar 2013/2014, un prescolar care nu a fost in clasa O, (din diferite motive), si are varsta de 7 ani, poate urma cursurile scolare in clasa I ? ... (vezi toată discuția)
Exista o cale legala de a inscrie copilul direct in clasa intai? ionutd26 ionutd26 Buna ziua. Am o fetita care in momentul de fata se afla la gradinita, grupa mare. As vrea sa o dau direct in clasa 1 si nu gasesc o cale legala. Este al ... (vezi toată discuția)