avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
am optat pentru varianta 1 an de stat acasa pentru cresterea si ingrijirea copilului, am nascut pe 17 aprilie 2012 si m-am intors la serviciu pe 11 Martie (pentru a beneficia si de stimulentul de 500 ron.
Intrebarea mea este in Martie (zilele 1-10 Martie) se mai platesc, mi se vireaza suma corespunzatoare acestor 6 zile lucratoare? si stimulentul de cand ar trebui sa-l primesc?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ralucutza78 , utilizator 13:37, 16 Aprilie 2013
Veti primi indemnziatia aferenta perioadei respective, 01 -10.03.2013 , iar din 11.03.2013 veti primi stimulentul de insertie pana la implinirea varstei de 2 ani de catre copil ...
daca nu am primit suma aferenta acestei perioade cui ma adresez?
mi s-a virat acum in aprilie doar alocatia copilului, neprimind si suma corespunzatoare perioadei 1-10 Martie.
Adresati-va AJPIS in raza caruia aveti domiciliul ... AJPIS - agentia judeteana pentru plati si inspectie sociala

sau

organului superior ANPIS - Adresa : ªoseaua Panduri nr. 22, Sector 5, Bucureşti
Adresă e-mail : anps@prestatiisociale.ro
multumesc mult, s-a rezolvat , o sa o primesc luna viitoare odata cu stimuletul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie bogddana bogddana buna ziua, mai pot primi stimulentul de isertie daca la un moment dat nu mai am un ctr activ in Romania? (vezi toată discuția)
Ccc de o luna pt tata versus stimulent de insertie chiojdoiu_luminita chiojdoiu_luminita Am nascut baiatul pe 27 iule 2013. Am optat pentru CCC pana la varsta de 1 an. Mi-am reinceput activitatea la data de 10.05.2014. Copilul avand la acea data 10 ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pentru doi copii sufletu_andreia sufletu_andreia la 1 sept ma intorc la serviciu din cic de un an inainte de a implini copilul un an si conform legii voi beneficia de stimulent de insertie pana minorul va ... (vezi toată discuția)