avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este cea mai buna metoda prin care o mostenire sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este cea mai buna metoda prin care o mostenire sa nu poata fi contestata?

Buna ziua.As vrea sa supun atentiei dumneavoastra o mica problema care o framanta pe mama mea.Ea detine un apartament pe care doreste sa-l vanda,iar cu banii obtinuti sa-mi cumpere mie si surorii mele cate un alt apartament mai mic.Doreste in acelasi timp sa ramana proprietara apartamentelor pana la deces,urmand ca dupa moartea ei,noi,cei doi copii ai sai,sa stapanim fiecare apartamentul pe care ni l-a cumparat,fiecaruia,din viata.Mama mea ar dori sa stie care e procedura cea mai sigura sa faca acest lucru,astfel incat niciodata decizia eisa nu fie contestata de unul dintre noi,sau de catre nepotii ei,actuali sau viitori.Va multumesc anticipat.
~ Conținut șters la cerere ~
In acest trstament poate fi introdusa o clauza care sa spuna ca noi,copii ei,vom fi proprietari fiecare pe apartamentul indicat,doar dupa moartea ei?
~ Conținut șters la cerere ~
Testamentul facut in Italia,are valabilitate deplina in Romania?Mama noastra se afla in Italia si din
Din motive obiective nu poate veni in Romania

Alte discuții în legătură

Testament, vanzare intre soti sau donatie? shebarebecca shebarebecca M-am casatorit cu un cetatean englez si locuim impreuna in Romania. Inainte de casatorie am cumparat impreuna o proprietate, eu am cumparat terenul pe numele ... (vezi toată discuția)
Cum e cel mai bine sa faca parintii mei cu un apartament ElenaClaudia ElenaClaudia suntem 3 surori,iar parintii mei vor sa imi treaca mie apartamentul ca dupa moartea lor sa nu vina surorile sa imi ceara despagubire (vezi toată discuția)
Mostenire casa parinteasca lalex lalex Buna seara! Mama mea, fiind proprietara unei case doreste sa imi transfere dreptul de proprietate mie(fiul ei) tinand cont ca mai are o fiica,cu care am cazut ... (vezi toată discuția)