avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silitã- preschimbare termen
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silitã- preschimbare termen

Buna ziua,
Daca am făcut contestatie la executare silită,iar termenul a fost stabilit in Octombrie ,am făcut inclusiv preschimbare de termen,insa a fost respinsă cererea...se poate executa imobilul pana in Octombrie ?
Cel mai recent răspuns: deliadaniu , utilizator 20:51, 20 Aprilie 2013
Puteti incerca si procedura de mediere. Am avut un caz similar, in care o banca initiase procedura de executare silita a imobilului ipotecat pentru creditul respectiv. Demersurile au fost foarte avansate din punct de vedere al executarii, si totusi, la mediere au ajuns la un acord prin esalonarea sumelor restante si a creditului ramas de achitat. In momentul semnarii contractului de mediere, executarea se suspenda - dar nu mai mult de 3 luni.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare silita Borza Borza Buna, va rog sa ma lumineze cineva in urmatoarea problema.Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita in regim de urgenta? htdwoodtrade htdwoodtrade Buna seara. Sora mea este executata silit intr-un contract de credit in care este girant. A formulat contestatie la executare silita pe anumite considerente, ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare-perimare dobroiu virgil dobroiu virgil Buna seara , va supun atentiei o speta pe cat de simpla pe atat de complicata in interpretarea legii... este vorba despre o executare silita pornita de ceva ... (vezi toată discuția)