avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copil

buna ziua am si eu o intrebare?daca am luat concediu ptr.crestere copil de un an de zile,copilu poate beneficia in continuare de alocatia de 200 ron?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:05, 16 Aprilie 2013
1. - Alocatia de stat pentru copii nu are nici o legatura cu indemnizatia pentru CCC.
- Alocatia de stat pentru copii o veti primi si pe perioada de CCC si dupa aceea, indiferent de situatia in care va aflati.

2. Alocatia d stat pentru copii este de 200 lei lunar, pana implineste copilul 2 ani, si apoi de 42 lei lunar pana la 18 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil d_andreeea2002 d_andreeea2002 Doresc sa stiu cum se face plata alocatiei pentru copil, si anume: se face pe luna in curs, sau pe luna anterioara, (la fel ca si salariul)? Iar a doua ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are copilul meu daca eu inca sunt eleva iulianaflorea iulianaflorea Ma numesc Daniela , am 18 ani sunt eleva inca la liceu in clasa a11 si sunt insarcinata . Am de gand sa continui scoala pentru ca bebelusul se va naste in ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere al copilului si contractul de munca in strainatate victoriavic victoriavic Sunt in concediu de crestere al copilului pentru doi ani ( am deja 1 an implinit din 2 ) si doresc sa plec in strainatate cu contract de munca printr-o ... (vezi toată discuția)