avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca neprimita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca neprimita

In data de 12.03.2013 am avut admisa cererea la judecatorie pentru taxa auto, au trecut mai bine de 30 de zile de la acea data si nu a ajuns hotararea la avocat la cabinet.Ce este de facut in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Ovidiu Stanciu , Alte profesii 19:21, 21 Aprilie 2013
Formulati o cerere de urgentare a redactarii sentintei.
Se poate depune o cerere pentru redactarea hotararii.
Probabil ca va trebui sa platiti separat avocatul pentru a se ocupa de urgentarea redactarii hotararii deoarece asa se procedeaza in general.
Daca nu formulez cererea de redactare a hotararii poate dura si mai mult de cat am asteptat hotararea? sau trebuie sa o primeasca avocata la birou saptamana asta?
Daca nu formulati cerere de urgentare a redactarii pot trece si 60 de zile pana se redacteaza respectiva hotarare.
Am sa vb cu avocata ca sa faca aceasta cerere.Multumesc mult pentru ajutor

Alte discuții în legătură

Ln cat timp se redacteaza o hotarare marystanga marystanga Buna seara a-ti putea va rog sa-mi spuneti cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?Hotararea a fost data de 3 luni dar nici acum nu s-a redactat. Am ... (vezi toată discuția)
In cat timp se trimite o sentinta acasa Biianca Biianca Buna ziua. as avea si eu o intrebare la dumneavoastra. pe data de 01.06.2016 am terminat un proces in care s-au dat 30 de zile de la comunicare pentru ... (vezi toată discuția)
In cat timp se comunica hotararea catre parti ? mentionez ca ... Bran Alexandru Bran Alexandru Care este durata comunicarii unei hotarari judecatoresti prin posta ? Hotararea a fost data pe data de 19.10.2022 si momentan nu s-a comunicat nimic. (vezi toată discuția)