avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Imputernicire pentru a lucra ca vanzator
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Imputernicire pentru a lucra ca vanzator

eu sunt intreprindere individuala (avem un chiosc alimentar)
dar am si servici; pot sa-i fac sotului meu o imputernicire la notar sa stea in locul meu la chiosc cat eu sunt la servici; adica sa facem tura inversa
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 10:49, 17 Aprilie 2013
Poate sa desfasoare activitate ca salariat sau in baza unei conventii civile.
Si va putea primi amenda in cazul unui control al ITM-ului daca va incheia o conventie civila ... conventiile civile se incheie numai pentru activitati ocazionale ...

...din pacate, va trebui sa il angajati....eventual cu jumatate/ sfert de norma, daca reusiti sa acoperiti intervalul de timp necesar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim pe perioadã determinatã sau ... Katri Katri Societatea noastră doreşte să mansardeze imobilul în care işi desfăşoară activitatea şi pentru aceeastă lucrare am găsit doi meseriaşi, [b]persoane ... (vezi toată discuția)
Ce acte ii fac unui distribuitor de flyere? suciu_diana suciu_diana Buna ziua, daca vreau sa lucrez cu niste studenti sa distribuie flyere si nu vreau sa ii fac CIM, pot face conventie civila? Nu intra la activitati ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii-contracte roxananaum roxananaum Bun asta am inteles.Dar angajatorul mi-a spus si la fel au spus si la Fortele de munca ca nu mai exista Conventie civila. Atunci luminati-ma ce forma de ... (vezi toată discuția)