avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat 30 sau 60 zile?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat 30 sau 60 zile?

Buna ziua.

In 30.08.2012 am fost oprit pentru neacordare de prioritate pe un trecere de pietoni,permisul meu a fost retinut pt 30 zile.
Eu am contestat la Judecatorie si am pierdut procesul,ca urmare am predat permisul in 5 Matrie 2013.
Acuma 3 zile am fost oprit in Cluj tot pentru trecere de pietoni (doar ca acuma nu am facut chiar nimica) nu am predat permisul,nu am semnat nimica,am si martor.

Pe ce perioada ar suspenda permisul? 30 sau 60 zile?De la ce data se numara cele 6 luni de la data savarsiri faptei sau de la data hotarari?In 30 Matrie am intrat in a 8 a luna de cand am gresit.

Multumesc pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Contestatie pv politia rutiera - o fapta din cele doua nu exista tescoandreas tescoandreas Buna ziua, Am fost oprit de un echipaj de la Politia Rutiera in aceasta seara. Am fost sanctionat contraventional cu Amenda contraventionala pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru neacordare prioritate trecere pietoni andrei987ro andrei987ro va expun urmatoarea speta: Am fost oprit de un echipaj de politie, iar dupa ce i-am prezentat actele mi-au spus ca mi se retine permisul pentru 30 zile ... (vezi toată discuția)
Legitimare refuzata, amenda fara vina IstvanBako IstvanBako Buna ziua. Azi am fost oprit in Cluj Napoca de politia rutiera pe strada Dorobantilor. Motivul este: \\"Neacordare de prioritate a pietonilor\\". Eram ... (vezi toată discuția)