Vreu sa stiu ce trebuie sa fac pentru obtine de la fostul meu sot plata de intretinere pentru copil deoarece el este plecat de mai mult timp in suedia si nu isi achita datoriile de plata pentru copil,cu toate ca in decizia de divort se spune ca trebuie sa plateasca 25% din venitul net relizat.daca poate cineva sa imi spuna ce trebuie sa fac si unde ma pot adresa .va rog un sfat cat mai repde
O greseala de tipar referitoare la suma pe care atrimis-o bunica copiluilui este 2ooron nu 42oo cum se intelege in text .imi cer scuze este o greseala a mea
OARE 800 EURO SI 200 RON ESTE DE AJUNS PENTRU UN COPIL SA TRAIASCA TIMP DE 20 DE LUINI ? AR VENI CAM 175 LEI/LUNA CAN TATAL SAU ARE UN VENIT APROXIMATIV DE 1500-2000 EURO /LUNA!!!!!!:-/:help:
Hotararea referitoare la pensia de intretinere de 25% din venituri n-o sa fie executata silit in suedia! Ar fi trebuit sa cereti si judecatorul sa va acorde o suma fixa.
Va trebui sa obtineti o noua hotarare judecatoreasca in care sa se specifice foarte clar o suma concreta. Aceasta hotarare va putea fi executat silit si in suedia.
va multumesc pentru raspuns ,asta m-am gandit sa fac,dar oare voi putea sa cer sa se plateasca retroactiv toate datoriile?Si anume din octombrie 2007 de cand am dovada ca este plecat in suedia si pana in prezent?
Pensie alimentara
carmen27_06
La inceputul lunii aprilie 2010 am fost anuntata de societatea unde fostul sot lucra faptul ca acesta nu s-a mai prezentat la munca, deci de la 1 aprilie nu am ... (vezi toată discuția)