avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Obligatii in calitate de comodatar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Obligatii in calitate de comodatar

Ma intereseaza ce acte am nevoie pentru a schimba destinatia cladirii , si ce amenda pot lua pentru nerespectarea DT,ce a fost intocmita pt anexa garaj insa cladirea e folosita pt spatiu comericial in baza unui contract de comodat , mentionez ca locatia este in spatiul rural ,
Aviz de functionare pentru societate exista pe codul CAEN mentionat pe certificatul de inregistrare al firmei , deasemeni exista si documentatia tehnica pentru constructia denumita garaj , insa eu am incheiat un contract de comodat in calitate de comodatara si folosesc spatiul in scopuri comericiale , deci cladirea este magazin si nu de garaj, avizul de functionare l-am obtinut in baza contractului de comodat si a celorlalte acte cerute de primarie , nu stiu insa in ce consta o posibila amenda pentru ca folosesc spatiul pentru altceva decat a fost destinat initial .Schimbare de destinatie a cladirii e necesara chiar daca am un contract de comodat in care mi se permite sa ma folosesc de spatiu in calitate de comodatara ? sau Comodantul , pers cu care am incheiat contractul trebuie sa faca demersurile pt a schimba destinatia cladirii ?:sorry:

Alte discuții în legătură

Schimbarea destinatiei cladirii din garaj in magazin KandyK KandyK Ma intereseaza ce acte am nevoie pentru a schimba destinatia cladirii , si ce amenda pot lua pentru nerespectarea DT,ce a fost intocmita pt anexa garaj insa ... (vezi toată discuția)
Schimbare de destinatie tinaval11 tinaval11 Puteti sa imi spuneti pasii ce trebuie urmati in schimbarea destinatiei unui garaj in spatiu de productie? Sediul SRL-ului este pe casa de care e lipit si ... (vezi toată discuția)
Fals in acte??? selena1720 selena1720 Buna seara, Problema mea este urmatoarea... In decembrie 2013 am inchiriat un spatiu pentru a putea deschidea o cafenea bar/club.. Cand am dorit sa inaintez ... (vezi toată discuția)