Buna ziua. Conform certificat de mostenitor , am mostenit un autoturism ,in urma decesului tatalui meu. Am gasit cerere model, catre Administratia Finantelor publice, dar nu stiu sa mentionez actele pe care sa se intemeieze cererea mea de recuperare a taxei.
Cererea model gasita pe internet , se refera doar la autoturismele introduse in tara noastra . Masina mostenita de mine , a fost achizitionata integral cu ordin de plata , de catre o societate (s.r.l.) , apoi cumparata de catre tatal meu , in numele sau ,prin contract vanzare -cumparare, si inmatriculata pe persoana fizica autorizata ,la care el era unic titular.
P.F.A.-ul tatalui meu , a fost radiat dupa decesul sau ,si posed certificat de radiere ,iar conform certificatului de mostenitor ,sunt unica mostenitoare a acestui autoturism.
In cererea model gasita pe internet , sunt specificate : OUG 50/2008, Constitutia Romaniei , Tratatul Uniunii Europene . Va rog frumos ,sa-mi spuneti ,ce sa completez dupa paragraful : "Cererea mea se intemeiaza pe urmatoarele :".
Multumesc anticipat , tuturor care ma vor ajuta .
Cel mai recent răspuns:
elina20099 , utilizator
19:48, 24 Aprilie 2013