avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Consortiu - achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Consortiu - achizitii publice

Cf Ordinului 1012/2001 privind aprobarea structurii, continutului si modului de utilizare a documentatiei standard pentru elaborarea si prezentarea ofertei pentru achizitia publica de produse, oferta comuna poate fi depusa ca urmare a asocierii mai multor persoane fizice sau juridice. Acesta asociere, din cate am inteles, poate imbraca forma unui consortiu. Intrebarea mea e : daca acestui consortiu i se atribuie contractul de achizitie publica, legea obliga ca acesta sa fie legalizat. Cum se face legalizarea?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: costello , utilizator 14:42, 30 Martie 2005
Cred ca legalizarea se face la un Notar Public. Sau nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract asociere in participatiune Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Daca trei societati comerciale, de exemplu, vor sa participe impreuna la o licitatie, deci sa depuna o singura oferta, ce fel de contract ar trebui sa incheie ... (vezi toată discuția)
Fuziunea prin absortie ContSters69664 ContSters69664 Buna ziua. Atunci cand se incheie un contract de asociere intre doua sc-uri in vederea formarii unui consortiu....aceasta noua asociatie, entitate are ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice contex contex M-ar interesa daca exista vreo posibilitate de incheiere prin notariat a unui acord de sustinere de catre o societate cu o cifra mare de afaceri a unui imm ... (vezi toată discuția)