avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Blocare acces din curte - inaltare trotuare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Blocare acces din curte - inaltare trotuare

Buna ziua.
Am primit de la Primarie un teren gratuit pe care am construit o casa.
Acum Primaria construieste in cartier drumul si trotuarele. Problema mea este urmatoarea. Dimensiunile trotuarelor si a strazii sunt mai inalte cu 60 cm fata de terenul meu si fata de cota initiala a terenului. Cand am construit casa nu mi-a spus nimeni ca trebuie sa construiesc casa cu temelia de 1 m. Cota zero era la nivelul terenului. Nu mai pot sa intru in curte cu masina din cauza inaltimii bordurilor.
Care este obligatia Primariei pentru asigurarea accesului din strada in curte.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: just_hara , utilizator 11:49, 17 Aprilie 2013
Buna ziua
Treaba este simpla, si anume:
- orice constructor este obligat sa asigure si sa realizeze accesele catre proprietatile private aferente proiectului
-daca nu actionati in judecata beneficiarul proiectului, adica primaria

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare acces proprietate Cezar Schipor Cezar Schipor Primăria ca și beneficiar, printr-o societate de construcții a betonat strada din fața locunței mele.În urma lucrărilor strada s-a înălțat cu 60 cm, ... (vezi toată discuția)
Ulita asfaltata in doua etape suprainaltata care varsa apa pluviala in curtea mea si nu imi permite sa mai intru pe poarta Mircea Razvan Mircea Razvan Am o proprietate cabana de lemn mostenita de la parinti la Busteni, Zamora. Ultima casa la padure. Cu proiect in 1990 , ce contine cote de nivel plan 1/1000 si ... (vezi toată discuția)
Gard intre vecini pe proprietatea mea ene_mihai ene_mihai Buna ziua! As vrea sa prezint un fapt care nu s-a mai discutat aici. Pe un teren pe care am construit o casa, m-am apucat sa fac gardul intre mine si vecinul ... (vezi toată discuția)