avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de leasing
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de leasing

Am si eu o intrebare:am cumparat prin leasing o masina de la o societate de leasing.
Pana sa devin proprietar,am obtinut o autorizatie sanitara (eliberata pe numele firmei de leasing ,dar platita de mine) prin care sa transport diverse produse cu acel auto.
Acum am terminat ratele la leasing(sunt deja proprietar) si am fost sa anunt institutia care mi-a dat autorizatia despre schimbarea intervenita,sperand ca voi aparea eu la proprietar.
Acestia mi-au spus ca trebuie sa platesc din nou taxa de autorizare si numai asa vor putea sa-mi dea alta autorizare.

Le-am replicat ca mai am o masina de la o alta firma (care mi-a cedat folosinta printr-un contract de comodat) si ca in acest caz ,desi a fost trecut proprietarul masinii dar tot eu am platit taxa de autorizare nu m-a trecut nimeni ca proprietar.

Este corect cum s-a procedat?
Rog raspuns urgent pt ca vineri trebuie sa ajung la ei sa vad cum procedez.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru firma de inchirieri auto Nikoletta001 Nikoletta001 Buna ziua, am si eu o nelamurile cu privire la contractul de comodat. Vreau sa stiu daca pot face contract de comodat cu masina proprie - de pe persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Comodat auto adriana m adriana m Buna tuturor, spuneti-mi va rog,in cazul unui contract de comodat auto am voie sa trec la cheltuieli impozitul si/sau asigurarea pe masina care face obiectul ... (vezi toată discuția)
Certificat de inmatriculare, detinator-utilizator ionr ionr buna ziua, intrebarile mele se refera la: 1), daca se poate trece ca utilizator in certificatul de inmatriculare o persoana fizica ( in speta fiul meu) in ... (vezi toată discuția)