avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea 221/2008
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea 221/2008

Lucrez in invatamant,sunt membra a sindicatului.Sindicatul a castigat prin instanta judecatoreasca drepturile salariale pentru membrii sindicatului, pe baza legii 221/2008.Desi cotizatia mi se retine in fiecare luna,de aceste drepturi nu beneficiez deoarece, nu stiu din ce motive, nu apar pe sentinta. Am contactat de mai multe ori liderul de sindicat dar fara rezultat.In cele din urma mi s-a spus ca legea s-a prescris.
Ce-as mai putea face?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:37, 17 Aprilie 2013
Nu legea s-a prescris , ci poate dreptul dvs de a actiona in instanta ..
Ce pot sa fac in acest caz?
Dati-ne mai multe detalii despre ce este vorba ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale în învãtãmânt luminita_ifrim luminita_ifrim Sindicatul unităţii de învăţamânt unde sunt titulară a obţinut recuperarea drepturilor salariale pe legea 221/ 2008. Au fost deschise două procese, ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale restante în învãþãmânt cornelia.banu cornelia.banu Buna ziua! Am fost profesoară la o şcoală, iar în prezent sunt pensionară pentru limită de vârstă – 38 de ani în învăţământ. Vă ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 Analatis Analatis Sunt profesor titular la un liceu care, platit per capita elev, are bani sa plateasca diferente de salariu castigate in instanta de sindicatul scolii. Eu sunt ... (vezi toată discuția)