avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cod CAEN 8551
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cod CAEN 8551

Buna ziua!
Am o nelamurire... va rog daca imi poate spune cineva daca se completeaza registrul de incasari-plati zilnic avand in vedere ca nu am inregistrat incasari/plati decat in anumite zile? Ce as putea scrie 0?
Un site unde as putea gasi informatii despre acest tip de activitate: gen ce fel de cheltuieli sunt permise pe acest cod???
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:36, 18 Aprilie 2013
In registrul jurnal de incasari si plati completati cu valorile din documente, numai in zilele cand aveti astfel de operatiuni. Cand nu aveti nu treceti nici zero si nici nu lasati ceva spatiu liber.
Treceti toate incasarile si platile indiferent daca acele cheltuieli, de exemplu, sunt deductibile total sau limitat.
Veti folosi si fise pentru operatiuni diverse mai ales la acele categorii de cheltuieli deductibile 50% sau mai putin.
Gasiti informatii la art. 48 din codul fiscal la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cateva intrebari contabilitate ll irina_iris_26 irina_iris_26 am ii neplatitor tva sistem real...intrebari: 1-completez registru incasari -plati si la final de an ce fac cu reportul?(il declar in declaratia 200?)si ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa taximetrie Ana-Maria-27 Ana-Maria-27 1. Va rog sa-mi spuneti ce declaratii trebuie sa depuna un PFA cu activitate de taximetrie, neplatitor de TVA si angajat cu norma intreaga la o societate? Si ... (vezi toată discuția)
Pfa-fisa de operatiuni diverse VvalentinaA VvalentinaA Buna ziua, Sunt PFA si as dori sa ma ajutati cu o informatie referitoare la completarea fisei pentru operatiuni diverse si implicit a jurnalului privind ... (vezi toată discuția)