avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal-PFA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal-PFA

Buna seara,
sotul meu este titularul unui PFA si doreste ca incepand cu luna mai sa angajeze doua persoane. Intrebarea mea este urmatoarea: are nevoie de calificare in resurse umane sau vreun act inregistrat la ITM in care sa se specifica ca el va completa si transmite REVISAL-ul la ITM?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Aprilie 2013
Ramona85, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 18 Aprilie 2013
Conform art.2 alin.5 din HG nr.500/2011, completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator.

Asadar, legea nu prevede nicio calificare profesionala a persoanei desemnata pentru completarea si transmiterea Revisalului.

Prin urmare, sotul dvs va putea completa si transmite REVISAL-ul in baza deciziei emise de catre acesta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

I.t.m. si revisalul poolmat poolmat TREBUIE SA ANGAJEZ PE CINEVA SPECIAL PENTRU A-MI TRANSMITE DATELE LA I.T.M. ? SAU POT SI SINGUR ,DEJI NU AM CURSURILE DE INPECTOR DE RESURSE UMANE ? MENTIONEZ ... (vezi toată discuția)
Revisal anairam_unid anairam_unid Ca sa poti depune revisalul mai nou trebuie sa ai atestat inspector resurse umane si atestat operator calculator? Trebuie facuta o decizie si specificat ... (vezi toată discuția)
Revisal - cine poate depune? liliigretz liliigretz Buna ziua, O societate cu 6 angajati, din care unul este contabil (angajat cu contract individual de munca cu 2 ore/zi), poate acesta sa opereze in ... (vezi toată discuția)