avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Functionarea unui PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Functionarea unui PFA

Va rog frumos sa ma lamureasca si pe mine cineva la urmatoarea intrebare. Am infiintat un PFA care are ca punct de lucru in alt judet ,imi trbuie si autorizatie de la primaria in care are punctul de lucru si daca da cit timp dureaza pina o elibereaza

Alte discuții în legătură

Cum functioneaza un pfa fologeacostel fologeacostel Tatal meu are unPFA domeniu de activitate comercializare legume fructe as dori sa stiu daca pot sa vand eu cand el lipseste de la punctul de lucru (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru o firma nou infiintata robertsega32 robertsega32 Vrem sa ne deschidem un magazin in alt judet. Avem o firma nou infiintata. Am deschis si punct de lucru la magazinul respectiv. De ce autorizatii avem nevoie? ... (vezi toată discuția)
Firma pfa operatiuni de mecanica generala. mario1987 mario1987 Buna. Vreau sa infiintez o firma PFA operatiuni de mecanica generala ( cod caen 2562. punctul de lucru la mine in curte . este nevoie de autorizare de ... (vezi toată discuția)