avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce semnifica \\"data ultimei modificari\\" in ECRIS?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce semnifica "data ultimei modificari" in ECRIS?

bunaseara! as dori sa stiu ce reprezinta in portalul justitiei data ultimei modificari m-ar interesa daca asta ar insemna ca s-a depus vreun inscris pe care il asteptam de la parchet si avea ca destinatar instanta. dosarul a fost solutionat pe 28 martie. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mariana prisecaru , utilizator 14:30, 24 Martie 2018
Data ultimei modificari este data ultimei reactualizari a informatiilor de pe portal, in dosarul respectiv.
Nu , nu inseamna ca s-a depus ceva la dosar, ci este data la care s-a facut ultima actualizare a informatiilor in portal la dosarul cautat de dvs.
Pe portal nu apar cererile depuse cu exceptia cailor de atac.
Adica daca s-a declarat apel sau recurs.
Buna ziua numi apare la dosar decît ultima notificare eu sunt cu un devorat numi apare nici cai de atac absolut nimic ce inseamna asta


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Pe portal nu apar cererile depuse cu exceptia cailor de atac.
Adica daca s-a declarat apel sau recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor, vã rog! s-a modificat dosarul pe portalul instanței, dar eu nu am primit o comunicare alexa2014 alexa2014 Buna seara ,va rog din suflet lamuriti ma si pe mine ! In data de 27.05.2013- inregistrare cerere partaj / lichidare regim matrimonial 23.12.2013 - data ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna ''data ultimei modificari'' odata ce s-a hotarat o solutie ? AnonimXYZ AnonimXYZ Data ultimei modificari inseamna ceva anume ? Mai ales dupa ce s-a pronuntat o solutie, atacabila, ce-i drept. Adica dupa aceste modificari se poate reveni ... (vezi toată discuția)
Tribunal biancacriss biancacriss Am un dosar 3025/189/2014 De ce primesc citatia in ultima zi pot sa dau judecatoria Orastie in judecata??? De ce se amana termenul la o luna?? Este un ... (vezi toată discuția)