avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna \'\'data ultimei modificari\'\' odata ce ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna ''data ultimei modificari'' odata ce s-a hotarat o solutie ?

Data ultimei modificari inseamna ceva anume ? Mai ales dupa ce s-a pronuntat o solutie, atacabila, ce-i drept. Adica dupa aceste modificari se poate reveni asupra deciziei?
Ultima modificare: Marți, 9 Septembrie 2014
AnonimXYZ, utilizator
Cel mai recent răspuns: AnonimXYZ , utilizator 17:50, 10 Septembrie 2014
Data ultimei modificări apare pe portalul instanței și este data la care s-au introdus/modificat ultima oară date referitoare la dosarul respectiv. Între această dată și soluția din dosar nu este nicio legătură. Odată ce instanța a pronunțat o soluție, nu mai poate reveni asupra ei.
Va multumesc mult .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce semnifica "data ultimei modificari" in ecris? badila steluta badila steluta bunaseara! as dori sa stiu ce reprezinta in portalul justitiei data ultimei modificari m-ar interesa daca asta ar insemna ca s-a depus vreun inscris pe care ... (vezi toată discuția)
Ajutor, vã rog! s-a modificat dosarul pe portalul instanței, dar eu nu am primit o comunicare alexa2014 alexa2014 Buna seara ,va rog din suflet lamuriti ma si pe mine ! In data de 27.05.2013- inregistrare cerere partaj / lichidare regim matrimonial 23.12.2013 - data ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna ? AlexGM AlexGM E un proces civil, la care cred ca s-a terminat. Contestasem un proces verbal al Politiei Rutiere. Asteptam ca pronuntarea sa vina prin posta, numai ca vad ca ... (vezi toată discuția)